PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TITANIC


TITANIC (foto interpreta)
#3182

Zdeněk Černý (zpěv, kytara)
Milan Hanák
(zpěv, basa)
Georgiu ´Džoro´ Enčev
(kytara, zpěv)
Martin ´Marthus´ Škaroupka
(bicí-alternace)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Brno

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní



Diskografie


Metal Celebration 1989: Metal Celebration 9/10
Ábel 1990: Ábel 9/10
3 1993: 3 8/10
Rockové balady 1996: Rockové balady 8/10
Metal Celebration [kompilace] 2009: Metal Celebration [kompilace] 10/10
Double Time 2013: Double Time 8/10
Metalovej Svátek Živě [live] 2016: Metalovej Svátek Živě [live] 10/10
Soumrak Titánů 2018: Soumrak Titánů 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TITANIC | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ENCHANTER
Heavy Metal
RAM
Heavy Metal
MEREMOTH
Heavy Metal

Fanoušci


Tanker
201 bodů
Máša
24 bodů
Petr WH
24 bodů
kacenka666
25 bodů
kerry
672 bodů

ZOBRAZIT (21)

Poslední hodnocení


MANOWAR
Into Glory Ride
1983

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist