PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NIGHT RANGER


NIGHT RANGER (foto interpreta)
#2170

Jack Blades (zpěv, basa)
Joel Hoekstra
(kytara, klávesy)
Brad Gillis
(kytara)
Christian Matthew Cullen
(klávesy)
Kelly Keagy
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
San Francisco, California

VZNIK / STATUS

1982 / aktivní



Diskografie


Dawn Patrol 1982: Dawn Patrol 8/10
Midnight Madness 1983: Midnight Madness 9/10
Seven Wishes 1985: Seven Wishes 8/10
Big Life 1987: Big Life 9/10
Man In Motion 1988: Man In Motion 8/10
Feeding Off The Mojo 1995: Feeding Off The Mojo 8/10
Neverland 1997: Neverland 7/10
Seven 1998: Seven 7/10
The Millennium Collection 2000: The Millennium Collection 8/10
Hole In The Sun 2007: Hole In The Sun 7/10
Somewhere in California 2011: Somewhere in California 8/10
High Road 2014: High Road 8/10
Don´t Let Up 2017: Don´t Let Up 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NIGHT RANGER | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BIG DAISY
Hard Rock
DALTON
Hard Rock
BLUE CHEER
Hard Rock

Fanoušci


Hairspray
305 bodů

Poslední hodnocení


MANOWAR
Into Glory Ride
1983

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist